• Tuku Pengikut Instagram ‚úÖ

    1,49‚ā¨ - 599,00‚ā¨
  • Penawaran! otomatis seneng instagram

    Senengan + Ndeleng Instagram Otomatis

    Wiwit: 19,99‚ā¨ / wulan
  • Penawaran!

    Tuku Suka Instagram

    0,79‚ā¨ - 249,99‚ā¨
  • Penawaran!

    Pengikut Otomatis Instagram

    Wiwit: 2,99‚ā¨ / minggu kanthi uji coba gratis 1 minggu

Facebook wis nganalisa tumindak macem-macem pangguna platform sajrone acara lan perayaan sing beda-beda supaya bisa nyedhiyakake para pengiklan lan pemasar data sing relevan banget kanggo nggayuh publikasi karo para pamirsa nalika dadi kunci.

Ing panliten iki sing ditindakake perusahaan Mark Zuckerberg, mesthekake manawa pangguna saiki kepengin relevan lan mulane nampa pengalaman khusus lan digawe khusus, saengga agensi pemasaran ora mung bisa fokus ing target pelanggan kanthi model lan strategi siji, yen ora, dheweke kudu nggoleki macem-macem cara kanggo nggayuh calon pelanggan. Kanggo perusahaan, perusahaan ora mung kudu nyoba nggayuh pangguna nalika ana acara tartamtu, nanging kudu tetep kontak karo wong-wong mau kanggo entuk keterlibatan lan interaksi sing luwih gedhe.

Kanggo Facebook, platforme dirancang kanggo nuduhake kabeh jinis acara lan ngrujuk, saka acara penting kayata lair saka bocah utawa pesta pernikahan, nganti acara saben dinane, lan gampang banget, kayata nggawe resep masak anyar.

Kanthi cara iki, jaringan sosial ngupayakake fokus ing acara saben dinane lan ngupayakake diklasifikasikake supaya bisa nggampangake para pengiklan supaya bisa nyukupi kabutuhan lan pangguna lan ningkatake pengalaman, saengga perusahaan lan merek nggawe kampanye pemasaran. sing luwih efektif lan bisa nggayuh pangguna ing wektu sing tepat. Mula, saka jejaring sosial beda-beda momen utama sing dianalisis lan ing ngisor iki.

  • Tuku Pelanggan YouTube

    7,00‚ā¨ - 3.849,00‚ā¨
  • Tuku Twitter Pengikut

    1,49‚ā¨ - 900,00‚ā¨
  • Marker

    Paket Konten Dhasar

    40,00‚ā¨
  • Marker

    Paket Konten Profesional

    74,99‚ā¨
  • Wayahe kedadeyan sedina: Iki minangka kegiyatan sing ditindakake ing pangguna saben dinane lan biasane bareng karo wong liya liwat jaringan sosial, saengga ngasilake interaksi karo kanca lan / utawa kenalan. Tuladhane yaiku foto menyang gym utawa panganan .
  • Wayahe kedadeyan sepisan a taun: Iki minangka acara sing kedadeyan setaun saben taun, kayata ulang taun utawa preinan, dadi penting kanggo fokusake pangguna ing tanggal sadurunge pahargyan kasebut. Kanggo Facebook, penting banget kanggo entuk koneksi sing dhuwur karo pamirsa sadurunge, sajrone lan sawise kedadeyan kasebut.
  • Wayahe pas wektune: Iki minangka kedadeyan sing kedadeyan kanthi periodik kadang-kadang, nanging nalika kedadeyan kasebut ndadekake akeh wong sing duwe minat umum, kayata lair saka bocah utawa lulusan, acara sing dienggo bareng para pangguna, minangka aturan umum, akeh kiriman karo kontak sampeyan, uga golek rekomendasi.

Iki minangka wayahe sing kudu dipikirake kepiye cara nggayuh pamirsa ing Facebook saiki, mula entuk kemungkinan sukses sing luwih gedhe nalika nyambung karo target target.

Kanggo perusahaan, kabeh acara kasebut ngasilake kesempatan sing apik kanggo merek lan perusahaan kanggo nyambung karo pangguna, sing kudu nawakake layanan utawa produk sing ana gandhengane lan bisa dadi migunani lan migunani banget, wigati kanggo pangguna kasebut.

Amarga alasan iki, Facebook mutusake nggawe sawetara rekomendasi khusus sing dirancang kanggo macem-macem acara, kalebu ing laporan sing nerbitake macem-macem informasi sing relevan babagan wayahe pangguna, kayata, tangi lan ngombe kopi ing wayah esuk, saliyane saka seri rekomendasi sing kudu dipikirake para pemasar.

Cara nggayuh pamirsa ing Facebook saiki

Saka Facebook ana sawetara tumindak sing penting kanggo dingerteni kepiye cara nggayuh pamirsa ing Facebook saiki lan ing ngisor iki:

  • Mbangun pamirsa kanthi progresif: Para pamirsa kudu digunakake kanggo ngerti kapan luwih gampang ngakses, saliyane nyoba nambah pamirsa liwat proses pembelajaran komputerisasi sing beda, sing ngidini ngenali profil pamirsa sing beda lan padha karo target pamirsa perusahaan utawa perusahaan tartamtu account wis.
  • Gawe pesen sing kuat: Yen pamirsa sing pengin diakses wis ditemtokake, saiki luwih becik nglajengake analisa momen lan pengalaman sing luwih penting tumrap dheweke, penting banget kanggo ngerti rincian kasebut supaya bisa nggawe pemasaran lan pariwara strategi sing pancen efektif. Gagasan langkah iki yaiku nggawe rencana sing ngidini perusahaan entuk tujuan lan narik perhatian para calon pelanggan.
  • Gawe merek sampeyan dikenal: Sawise ngerti ing ngendi pamirsa, saiki luwih becik nyoba kanggo umumake merek sampeyan lan mula bisa ngupayakake pangarepan sing bakal digawe para pamirsa, kudu entuk sesambungan karo calon pelanggan liwat macem-macem tumindak kayata pengalaman, acara, lsp.

Thanks kanggo tips sing ditampilake perusahaan, saben perusahaan bisa duwe ide sing luwih konkrit babagan dalan sing kudu dituju kanggo nyoba nggayuh pamirsa ing wektu-wektu penting, saengga bisa nambah cara para pengiklan tumindak ing perusahaan kasebut.

Mangkono, Facebook terus nuduhake niat sing jelas kanggo terus ngewangi para pengiklan supaya bisa ngembangake merek, ing pirang-pirang kesempatan nuduhake konten sing bisa migunani kanggo agensi pemasaran lan pariwara, sing nerangake cara tumindak sing kudu ditindakake. kanggo nggayuh pamirsa lan tuwuh popularitas merek liwat kegiyatan ing jejaring sosial, ora mung ing Facebook, nanging uga ing Instagram, sing uga kalebu perusahaan Amerika.

Panganggone cookie

Situs web iki nggunakake cookie supaya sampeyan duwe pengalaman panganggo sing paling apik. Yen sampeyan terus browsing, sampeyan bakal menehi idin kanggo nampa cookie kasebut lan panrima saka cookie kabijakan cookie

ACCEPT
Kabar Cookie