• Koop volgers Instagram

    1,49€ - 599,00€
  • Deal! auto houdt van instagram

    Likes + Automatische Instagram-weergaven

    Van: 19,99€ / mijn
  • Deal!

    Koop Likes Instagram

    0,79€ - 249,99€
  • Deal!

    Instagram Auto-volgers

    Van: 2,99€ / week met een gratis proefperiode van 1 week

Sociale netwerken zijn, vooral sinds de komst van Facebook, een grote verandering in het dagelijks leven van mensen geweest, omdat ze via hen nieuwe mensen kunnen ontmoeten of contact kunnen onderhouden met vrienden en kennissen, naast het kunnen volgen van andere mensen of accounts die interessante inhoud posten. of zelfs zaken doen.

De wereld in het algemeen werd gerevolutioneerd met de komst van Facebook, Twitter en Instagram, hoewel er voorheen andere sociale netwerken waren die hun rol speelden en die de basis legden van wat we vandaag kunnen genieten.

Het kan echter zo zijn dat u niet langer aanwezig wilt zijn in een van hen en hetzelfde gebeurt met sommige services of applicaties die om de een of andere reden populair zijn geworden. Op dit punt wilt u misschien weten hoe u uw account sluit in deze diensten en dat is wat we je in dit artikel gaan leren.

Hier gaan we het je leren hoe u een account sluit in Zoom, de app voor videobellen die zo populair is geworden in deze quarantaineperiode, evenals de belangrijkste sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn.

  • Koop YouTube-abonnees

    7,00€ - 3.849,00€
  • Koop volgers Twitter

    1,49€ - 900,00€
  • marker

    Basisinhoudspakket

    40,00€
  • marker

    Professioneel inhoudspakket

    74,99€

Hoe een Zoom-account te sluiten

Zoom heeft beveiligingsproblemen gehad die deze app de afgelopen dagen hebben doen wankelen. Van de ontwikkelaar verzekeren ze echter dat ze zullen werken om ze snel op te lossen. Als u het niet vertrouwt (of u wilt Zoom om wat voor reden dan ook niet meer gebruiken), dan kunt u uw account op een heel eenvoudige manier sluiten.

Hiervoor moet je gewoon toegang tot de Zoom-website, om in te loggen met uw account en naar de sectie te gaan Accountbeheer​ Als je er eenmaal bent, moet je naar Account profiel en vervolgens naar Verwijder mijn account.

Zodra het bovenstaande is voltooid, hoeft u alleen maar op te klikken ja om te bevestigen, waardoor er een bericht op het scherm wordt weergegeven waarin wordt bevestigd dat het account met succes is verwijderd.

Deze stappen zijn voor degenen die gebruiken Basiszoom, want als u een abonnement gebruikt, moet u naar Accountadministratie, dan naar Facturering, huidige plannen en klik ten slotte op Annuleer abonnement en bevestig het dan. Op dat moment wordt u om een ​​reden gevraagd, kies deze en klik op Verzenden.

Hoe een Instagram-account te sluiten

Dit is een van de sociale netwerken die de mogelijkheid heeft verborgen om het account te kunnen verwijderen. Hiervoor moet je naar deze url, zonder dat er een optie in het accountmenu is om dit te kunnen doen.

Als de link die we hebben aangegeven wordt geopend met de sessie die is gestart in de browser van uw computer of mobiele telefoon, herkent deze het profiel direct en kunt u het account tijdelijk uitschakelen, waarvoor het een andere directe link biedt.

Om het Instagram-account te kunnen verwijderen, hoeft u alleen een reden op te geven en onderaan het scherm de optie aan te bieden om het permanent te verwijderen, waarvoor u uw gebruikerswachtwoord moet invoeren.

Hoe een Twitter-account te sluiten

Als je kijkt hoe je een Twitter-account sluit Het uit te voeren proces is zeer eenvoudig en comfortabel uit te voeren, omdat het vanaf het mobiele apparaat kan worden uitgevoerd, voldoende om al naar het gebruikersaccount te gaan Instellingen en privacy, kiezen uit het menu Rekening en vervolgens, in deze sectie, de optie Deactiveer je account.

Als je eenmaal hebt besloten om je Twitter-account te verwijderen, moet je weten dat je een marge van 30 dagen hebt om er spijt van te krijgen en om te voorkomen dat het permanent wordt verwijderd. Hiervoor hoeft u uw account alleen opnieuw in te voeren. In het geval dat u het in die tijd niet doet, wordt het permanent verwijderd.

Hoe een Facebook-account te sluiten

Als u wilt weten hoe je een Facebook-account sluit u moet enkele zeer eenvoudige en snelle stappen volgen om uit te voeren. Je moet naar configuratie van uw account, en klik vervolgens op Uw Facebook-informatie en kies ten slotte de optie Deactivering en verwijdering.

Daar kunt u kiezen uit twee opties: een tijdelijke deactivering van het account of een permanente verwijdering. In beide gevallen wordt u om het wachtwoord gevraagd en later zullen ze u vragen om de reden aan te geven waarom u het sociale netwerk hebt verlaten, hoewel het niet nodig is om er een te kiezen.

Hoe u een LinkedIn-account sluit

Als u wilt weten hoe u een LinkedIn-account sluit het proces is, net als de vorige, ook eenvoudig en intuïtief. Om dit te doen, hoef je alleen maar naar te gaan configuratie opties wat staat er in het woord "Me"  rechtsboven, onder de profielfoto.

Van daaruit moet je naar Instellingen en privacy​ Vervolgens moet u een keuze maken uit het menu Rekening en ga dan naar optie Sluit uw LinkedIn-account​ Als het verzoek wordt gedaan om het account te sluiten, moet u er rekening mee houden dat u de contacten verliest naast elke validatie of aanbeveling die u hebt ontvangen of gedaan via het bekende sociale netwerk voor de professionele wereld.

Bij het verwijderen of sluiten van het account zal LinkedIn u vragen om de redenen aan te geven die u ertoe hebben gebracht het sociale netwerk te verlaten, zodat u er een moet kiezen voordat u op kunt klikken volgend​ Ten slotte zal het u vragen uw wachtwoord in te voeren en op te klikken Account verwijderen.

Als u het echter sneller wilt doen, kunt u op klikken deze link om rechtstreeks toegang te krijgen tot de pagina met het verzoek om een ​​account te sluiten.

In beide gevallen moet u daar rekening mee houden u kunt de rekening heropenen als er nog geen 20 dagen zijn verstreken sinds u de sluiting heeft aangevraagd​ Houd er echter rekening mee dat zelfs als het account wordt hersteld, u voor altijd de aanbevelingen en validaties bent kwijtgeraakt, evenals de lopende of genegeerde uitnodigingen, evenals de bedrijven en mensen die elkaar volgden op het sociale netwerk. en deelname aan de verschillende groepen.

Om deze reden is het belangrijk dat u met dit alles rekening houdt voordat u uw LinkedIn-account sluit.

Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor u om de beste gebruikerservaring te hebben. Als u nog steeds bladeren geeft u uw toestemming voor de aanvaarding van de bovengenoemde cookies en acceptatie van onze cookies beleid

OK
Kennisgeving van cookies