1. GRUNNLEGGENDE INFORMASJON

FORM√ÖL
Oppmerksomhet p√• foresp√łrsler knyttet til levering av tjenester og oppfyllelse av kontraktsmessige og f√łr-kontraktlige forpliktelser.
LIGITIMASJON
Samtykke fra interessert, kontrakt.
MOTTAKERE
Socialdek Networking, SL-administrasjoner og offentlige organer for oppfyllelse av forpliktelser som Socialdek Networking SL krever direkte. Leverand√łrer eller underleverand√łrer for levering av den avtalte tjenesten om n√łdvendig.
INTERNASJONALE OVERF√ėRINGER
De blir ikke utf√łrt, med mindre den interesserte parten eksplisitt har gitt sitt samtykke etter √• ha blitt informert om mulige risikoer for ham av nevnte overf√łringer p√• grunn av frav√¶r av en beslutning om tilstrekkelighet og tilstrekkelige garantier.
RETTIGHETER
Få tilgang til, korrigere og slette dataene, samt andre rettigheter, som forklart i tilleggsinformasjonen.
INFORMACI√ďN ADICIONAL
Se ytterligere og detaljert informasjon om databeskyttelse.
ANSVARLIG
SOCIALDEK NETWORKING, SL

2. TILLEGGSINFORMASJON

Socialdek Networking SL har i sin forpliktelse til beskyttelse av personopplysningene til sine klienter, og som maksimal garanti for deres personvern, gjennomf√łrt en gjennomgang av alle forretningsprosessene og spesielt de som involverer behandling av personopplysninger, og tilpasser dem til de nye kravene i fellesskapsbestemmelsene, den generelle databeskyttelsesforordningen (RGPD), og implementerer de riktige sikkerhetstiltakene basert p√• resultatene fra den gjennomf√łrte risikoanalysen, og har oppdatert sin personvernpolicy og juridiske merknad.

Portalen kan være vert for blogger, fora og andre applikasjoner eller sosiale nettverkstjenester for å lette utveksling av kunnskap og innhold. All personlig informasjon gitt av brukeren kan deles med andre brukere av den tjenesten, om hvem Socialdek Networking SL den har ingen kontroll.

Av hensyn til teknisk sikkerhet og systemdiagnostikk, p√• en anonymisert eller pseudonymisert m√•te, Socialdek Networking SL Du kan registrere IP-adressen (identifikasjonsnummer p√• enhetens internettilgang, som gj√łr at enheter, systemer og servere kan gjenkjenne og kommunisere med hverandre). Denne informasjonen kan ogs√• brukes til analytiske form√•l med ytelse p√• nettet.

I samsvar med bestemmelsene i gjeldende regelverk for beskyttelse av personopplysninger, er brukeren og / eller klienten til Socialdek Networking SL informeres om f√łlgende:

  1. HVA ER PERSONLIGE DATA?

En liten tiln√¶rming er viktig, derfor b√łr du vite at det vil v√¶re all informasjon relatert til en person som gir oss n√•r du bes√łker nettstedet v√•rt, i v√•rt tilfelle navn, e-post og sosiale medieprofil, og hvis du kj√łper et produkt som krever faktura, Vi vil be om fullstendig adresse, navn, etternavn og DNI eller CIF.

I tillegg, n√•r du bes√łker nettstedet v√•rt, lagres viss informasjon automatisk av tekniske √•rsaker, for eksempel IP-adressen som er tildelt av din internettilgangsleverand√łr.

  1. FORMÅL, LEGITIMERING, KATEGORI AV DEN SAMLEDE DATA, SAMTYKK TIL BEHANDLING OG Mindreårige.

Som det fremg√•r av regelverket, informeres BRUKEREN om at data via kontaktskjemaer eller abonnementer blir samlet inn, som er lagret i en fil, med det ene form√•l √• sende elektronisk kommunikasjon, for eksempel: bulletiner (nyhetsbrev), nye oppf√łringer (innlegg), kommersielle tilbud, gratis webinarer, samt annen kommunikasjon som Socialdek Networking SL forst√•r interessant for sine BRUKERE. Feltene som er merket som obligatoriske, er essensielle for √• oppn√• det oppgitte form√•let.

På samme måte kan det være i samsvar med dataene, i samsvar med kravene som BRUKERENE krever.

Bare eieren vil ha tilgang til sine data, og under ingen omstendigheter vil disse dataene bli overf√łrt, delt, overf√łrt eller solgt til noen tredjepart.

Aksept av personvernregler, gjennom den etablerte prosedyren for dobbelt opt-in, vil forst√•s for alle form√•l som tilveiebringelse av UTTRYKKELIG OG INKWIVIV SAMTYKK fra BRUKEREN til behandling av personopplysninger i de vilk√•r som er angitt i dette dokumentet, samt som den internasjonale overf√łringen av data som skjer, utelukkende p√• grunn av den fysiske lokaliseringen av tjenesteleverand√łrene og databehandlerne.

Derfor oppnås legitimering gjennom samtykke som vi senere vil fastslå.

Under ingen omstendigheter vil det bli gjort en annen bruk enn form√•let dataene er samlet inn for, langt mindre vil jeg overf√łre disse dataene til en tredjepart.

2.1 Mindreårige

I tilfelle du er over tretten år, kan du registrere deg på http://creapublicidadonline.com uten forutgående samtykke fra dine foreldre eller foresatte.

Hva skjer hvis du er under 13 år?

I dette tilfellet vil samtykke fra foreldrene dine eller foresatte være en obligatorisk betingelse slik at vi kan behandle dine personopplysninger

Advarsel: Hvis du er under tretten √•r gammel og ikke har f√•tt samtykke fra foreldrene dine, kan du ikke registrere deg p√• nettet, s√• vi vil fortsette √• nekte foresp√łrselen din hvis vi er klar over det.

2.2 LEGITIMASJON

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysninger om brukere og / eller klienter av SOCIALDEK NETWORKING SL, ligger i bokstavene a), b) og c) i nummer 1 i artikkel 6 i forordning (EU) 2016/679, 27. april.

Derfor har SOCIALDEK NETWORKING SL rett til √• utf√łre behandlingen av personopplysninger p√• grunnlag av at:

  • Bruker og / eller klient har gitt sitt eksplisitte samtykke til behandling av deres personlige data innenfor rammen av et kontraktsmessig eller pre-kontraktuelt forhold for √• f√• oppmerksomhet om deres foresp√łrsel om informasjon og / eller utf√łring av tjenesten.
  • Brukeren og / eller klienten har gitt sitt eksplisitte samtykke til behandling av deres geolokaliseringsdata og for sending og mottak av lyd og video mellom brukere av SOCIALDEK NETWORKING SL-applikasjoner, n√•r disse er lastet ned av brukerne og de godtar det. . I tilfelle at brukeren og / eller klienten sender en invitasjon gjennom en SOCIALDEK NETWORKING SL-applikasjon for √• laste ned applikasjonen, slik at dens aksept inneb√¶rer samtykke til de form√•l som er angitt i dette punktet, til en mindre√•rig under 16 √•r, m√• han samtykke p√• sin p√• vegne av foreldre / foresatte av det samme.
  • Bruker og / eller klient har gitt sitt informerte samtykke til sending av kommersiell kommunikasjon relatert til produkter og / eller tjenester fra SOCIALDEK NETWORKING SL som kan v√¶re av interesse for brukeren og / eller klienten, for installasjon av overv√•kningssystemer som informerer om surfevaner i henhold til informasjonskapsler, eller for √• sende n√łdvendig informasjon gjennom kontaktskjemaer.

I tillegg blir brukeren og / eller klienten informert om at det er juridiske forpliktelser som krever behandling av personopplysninger, i samsvar med tjenestene som tilbys.

2.3 KATEGORI AV DATA

Personopplysningene til brukere og / eller klienter fra SOCIALDEK NETWORKING SL kan kommuniseres til f√łlgende kategorier av interesserte parter:

  • Advokatfirmaer som SOCIALDEK NETWORKING SL Group Company har samarbeidsavtaler for √• muliggj√łre utf√łrelse og korrekt oppfyllelse av kontrakten om juridisk r√•dgivning.
  • Byr√•er som SOCIALDEK NETWORKING SL Group Company har samarbeidsavtaler for √• muliggj√łre gjennomf√łring og korrekt oppfyllelse av kontrakten.
  • Forsikringsenheter som SOCIALDEK NETWORKING SL Group-selskapene har samarbeidsavtaler for √• muliggj√łre gjennomf√łring og korrekt oppfyllelse av forsikringsavtalen.
  • Nettverk av leger som SOCIALDEK NETWORKING SL Group-selskapene har samarbeidsavtaler for √• muliggj√łre gjennomf√łring og korrekt oppfyllelse av konsulentkontrakten.
  • Finansielle enheter som SOCIALDEK NETWORKING SL Group-selskapene har samarbeidsavtaler for √• muliggj√łre gjennomf√łring og korrekt oppfyllelse av forsikringskontrakten.
  • SOCIALDEK NETWORKING SL Group selskaper selv.
  • IT-tjenesteleverand√łrer, inkludert "cloud computing" -tjenester.
  • Administrasjoner og offentlige organer, for oppfyllelse av forpliktelser som direkte kan h√•ndheves fra SOCIALDEK NETWORKING SL og / eller n√•r den tilsvarende juridiske autorisasjonen eksisterer.

I alle fall garanterer SOCIALDEK NETWORKING SL sine brukere og / eller klienter konfidensialitet og hemmelighold av kommunikasjon, uten √• ber√łre lovlige avlyttinger som eventuelt kan bestilles av kompetente myndigheter for dette form√•let.

2.4 DATABESPARINGSTID

De oppgitte personopplysningene vil bli oppbevart s√• lenge kontraktsforholdet opprettholdes; s√• lenge det ikke er anmodet om sletting av den interesserte, forutsatt at det ikke er noen juridisk forpliktelse til bevaring for formulering, ut√łvelse og forsvar av krav, eller n√•r det er n√łdvendig med bevaring av det for √• muliggj√łre anvendelse av fordeler, rabatter eller salgsfremmende fordeler for klienten, og derfor kunne holde deg informert om kampanjer eller rabatter p√• v√•re tjenester eller tredjeparter som kan v√¶re av interesse for deg n√•r kontrakten med oss ‚Äč‚Äčer avsluttet, og opptil 5 √•r senere i de tilfellene du samtykker til √• gj√łre det .

I tilfelle at brukeren og / eller klienten tilbakekaller sitt samtykke gitt for behandlingen av deres data eller ut√łver rettighetene til kansellering eller sletting, vil deres personlige data bli sperret til r√•dighet for offentlige myndigheter og domstoler, for oppmerksomheten p√• det mulige ansvaret som oppst√•r ved behandlingen under reseptperioden for disse.

  1. OVERENSSTEMMELSE MED S√ėKNADSREGLER

Socialdek Networking SL hittil overholder retningslinjene i organisk lov 15/1999 av 13. desember om beskyttelse av personopplysninger, kongelig resolusjon 1720/2007 av 21. desember, som godkjenner forskriftene for utvikling av nevnte organiske lov og andre gjeldende forskrifter og gjeldende til enhver tid, og sikrer riktig bruk og behandling av brukerens personlige data.

Fra og med mai 2018 vil vi bli styrt av regelverket som vil tre i kraft, som er Den generelle forskriften om databeskyttelse (RGPD) i EU.

P√• samme m√•te opplyser Socialdek Networking SL at det er i samsvar med lov 34/2002 av 11. juli om tjenester fra informasjonssamfunnet og elektronisk handel og vil be brukerens samtykke for behandlingen av e-posten deres for kommersielle form√•l i hvert √łyeblikk.

I samsvar med bestemmelsene i regelverket informerer vi deg om at de oppgitte dataene, s√• vel som de data som er hentet fra din surfing, kan lagres i filene til Socialdek Networking SL og behandles for √• m√łte din foresp√łrsel og opprettholde forholdet som er etablert i skjemaene du abonnerer p√•.

I tillegg samtykker BRUKEREN i behandlingen av dataene sine for å informere dem, på noen måte, inkludert e-post, om produkter og tjenester fra Sociadek Networking SL

I tilfelle ikke tillater behandling av dataene sine for det form√•l som er angitt ovenfor, kan BRUKEREN ut√łve sin rett til √• motsette seg behandlingen av dataene sine under vilk√•rene og betingelsene gitt senere i "Ut√łvelse av rettigheter" -delen.

  1. SIKKERHETSTILTAK.

Socialdek Networking SL informerer deg om at de har implementert n√łdvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for √• garantere sikkerheten til dine personlige data og unng√• endring, tap og uautorisert behandling og / eller tilgang, med tanke p√• teknologitilstanden, arten av lagrede data og risikoen de utsettes for, enten de kommer fra menneskelig handling eller fra det fysiske eller naturlige milj√łet. Alt dette i samsvar med bestemmelsene i RGPD.

På samme måte har Socialdek Networking SL etablert ytterligere tiltak for å styrke konfidensialiteten og integriteten til informasjonen i organisasjonen. Kontinuerlig opprettholde tilsyn, kontroll og evaluering av prosessene for å sikre respekt for personvern.

  1. √ėVELSE AV RETTIGHETER

De personene som har levert dataene sine via http://creapublicidadonline.com, kan kontakte eieren av det samme for fritt √• ut√łve sine rettigheter til tilgang til deres data, rettelse eller sletting, begrensning og motstand ang√•ende dataene som er innlemmet i filene sine .

Den raskeste og enkleste metoden vil være å få tilgang til brukerkontoen din direkte og endre dataene dine eller slette brukerkontoen din. All informasjon som vi trenger å lagre i kraft av en juridisk eller kontraktsmessig forpliktelse, blir blokkert og bare brukt til nevnte formål i stedet for å bli slettet.

Den interesserte parten kan ut√łve sine rettigheter ved skriftlig kommunikasjon adressert til Socialdek Networking SL med referansen "Databeskyttelse", spesifisere deres data, bevise deres identitet og √•rsakene til deres foresp√łrsel p√• f√łlgende adresse:

Socialdek Networking SL
Olivo Street 38, 1¬ļD
28023, Madrid

Du kan ogs√• ut√łve rettighetene dine via e-post: [e-postbeskyttet]

I tillegg blir brukeren informert og / eller klient som kan rette enhver form for krav ang√•ende beskyttelse av personopplysninger til det spanske byr√•et for databeskyttelse www.agpd.es, Kontrollmyndighet for den spanske staten

  1. LENKER ELLER EKSTERNE LENKER

Som en tjeneste for v√•re bes√łkende kan nettstedet v√•rt inneholde hyperkoblinger til andre nettsteder som ikke drives eller kontrolleres av nettstedet. Derfor garanterer ikke http://creapublicidadonline.com, og er heller ikke ansvarlig for lovligheten, p√•liteligheten, nytten, sannheten og aktualiteten til innholdet p√• slike nettsteder eller deres personvernpraksis. V√¶r oppmerksom p√• at deres personvernpraksis kan avvike fra v√•r f√łr du gir personlig informasjon til disse ikke-http: //creapublicidadonline.com nettsteder.

Det eneste form√•let med lenkene er √• gi brukeren muligheten til √• f√• tilgang til nevnte lenker og kjenne til v√•rt arbeid, selv om www.creapublicidadonline.com ikke tilbyr eller markedsf√łrer informasjonen, innholdet og tjenestene som er tilgjengelige p√• de koblede nettstedene alene eller gjennom tredje parter., godkjenner, overv√•ker eller kontrollerer det heller ikke p√• noen m√•te innholdet og tjenestene og noe materiale av noe slag som finnes der. http://creapublicidadonline.com er i intet tilfelle ansvarlig for resultatene som kan komme til brukeren ved √• f√• tilgang til nevnte lenker.

  1. ENDRING AV PERSONVERNSPOLITIKEN

Denne policyen er oppdatert i samsvar med kravene i fellesskapsbestemmelsene for beskyttelse av personopplysninger, den generelle databeskyttelsesforordningen (RGPD).

P√• samme m√•te rapporteres det at denne policyen kan endres p√• grunn av endringer i kravene som til enhver tid er gjeldende lovgivning, ved rettslige avgj√łrelser og rettslige endringer, samt ved endringer i ytelses- og forretningsstrategien til SOCIALDEK NETWORKING SL og datterselskapene. Publiseringen, og tilgangen til brukerne, vil bli gjort via dette samme nettstedet, under forst√•else av at forholdet som ble etablert med dem f√łr endringen, vil bli styrt av reglene som ble gitt da nettstedet ble √•pnet for deres etablering.

  1. ANSVARLIG FOR FILEN OG ANSVARLIG FOR BEHANDLINGEN

De er ansvarlige for behandlingen av dataene frivillig levert av brukeren SOCIALDEK NETWORKING SL (NIF: B87930434)

har hovedkontor p√• Calle Olivo, 38 1¬ļD. 28023 Madrid.

På samme måte rapporteres kontakt-e-postadressen til databeskyttelsesdelegaten til SOCIALDEK NETWORKING SL: [e-postbeskyttet]

  1. PERSONLIGE DATA AV TREDJEPARTER

I tilfelle personopplysningene som leveres av en annen person enn brukeren eller eieren av dataene som fungerer som deres representant, garanterer representanten at de har informert eieren av dataene de gir om denne personvernpolicyen og har f√•tt sin autorisasjon til gi dine data til SOCIALDEK NETWORKING SL for de form√•l som er angitt. Det garanterer ogs√• at oppgitte data er n√łyaktige og oppdaterte, og er ansvarlig for skader eller tap, direkte eller indirekte, som kan v√¶re for√•rsaket som et resultat av brudd p√• en slik forpliktelse.

  1. INTERNASJONALE OVERF√ėRINGER

SOCIALDEK NETWORKING SL utf√łrer ikke internasjonale dataoverf√łringer, bortsett fra i de tilfeller der den interesserte eksplisitt har gitt sitt samtykke til den foresl√•tte overf√łringen etter √• ha blitt informert om mulige risikoer for ham av nevnte overf√łringer p√• grunn av frav√¶r av en tilstrekkelig beslutning og tilstrekkelige garantier.

  1. √ėNSKER DU IKKE MOTTAK INFORMASJON FRA OSS ELLER √ėNSKER DU √Ö TILBYRE DIN SAMTYKK?

I samsvar med bestemmelsene i lov 34/20023 av 11. juni, Services of the Information Society and Electronic Commerce, kan du motsette deg bruken av informasjonen din til reklameform√•l, markedsunders√łkelser eller utvikling av tilfredshetsunders√łkelser n√•r som helst, samt trekke tilbake samtykket ditt n√•r som helst (uten tilbakevirkende kraft).

For √• gj√łre dette m√• du sende en e-post til adressen [e-postbeskyttet] Hvis du har mottatt reklame via e-post, kan du ogs√• motsette deg e-postmeldingen ved √• klikke p√• lenken som er inkludert i den, og f√łlge instruksjonene som blir gitt til deg. En annen enklere m√•te ville v√¶re √• f√• tilgang til brukerkontoen din og velge de tilsvarende alternativene.

V√¶r oppmerksom p√• at systemene v√•re kan kreve en tidsperiode som under ingen omstendigheter vil overstige 48 timer for at motstand eller tilbakekalling skal tre i kraft, med tanke p√• at du i l√łpet av denne perioden kan fortsette √• motta meldinger.

I forhold til administrasjonen av dataene dine knyttet til de sosiale profilene til Socialdek Networking SL, vil ut√łvelsen av retten til tilgang avhenge av funksjonaliteten til det sosiale nettverket og mulighetene for √• f√• tilgang til informasjonen til brukerprofilene. I forhold til rettighetene til tilgang og retting anbefaler vi at den bare kan oppfylles i forhold til den informasjonen som er under kontroll av Socialdek Networking SL.

Du kan ogs√• slutte √• samhandle, f√łlge eller motta informasjon fra sosiale profiler til Socialdek Networking SL, slette innholdet som ikke lenger interesserer deg eller begrense hvem som deler forbindelsene med, gjennom mekanismene som er angitt i de forskjellige sosiale nettverkene.

Brukeren vil kunne f√• tilgang til personvernpolicyene til hvert sosiale nettverk, samt konfigurere profilen sin for √• garantere personvernet. Socialdek Networking SL oppfordrer brukere til √• gj√łre seg kjent med vilk√•rene for bruk av de forskjellige sosiale nettverkene f√łr de begynner √• bruke dem.

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Youtube: http://www.google.es/intl/es/policies/privacy/
Twitter: https://twitter.com/privacy

  1. PERSONLIGE DATAFANGSTSYSTEMER OG HENSIKT

Dataene som brukes, eller leveres, i informativ og / eller reklamekommunikasjon behandles av SOCIALDEK NETWORKING SL for form√•l som best√•r av √• sende elektronisk kommunikasjon av informativ karakter om tjenester, aktiviteter, publikasjoner, feiringer, gratulasjoner og sosiale og profesjonelle arrangementer fra SOCIALDEK NETWORKING SL eller tredjeparter fra nettverket av SOCIALDEK NETWORKING SL-firmaer i lov-, konsulent-, forsikrings- og helsesektoren som kan v√¶re av interesse for brukeren og / eller klienten; overv√•king og optimalisering av markedsf√łringskampanjer utf√łrt ved bruk av teknologier for dette form√•let.

SOCIALDEK NETWORKING SL minner deg om at samtykke til å sende slik kommunikasjon kan tilbakekalles når som helst av brukeren og / eller klienten ved bruk av mekanismene som er aktivert for det formålet i hver av de mottatte kommunikasjonene.

Kriteriet for databeskyttelse vil v√¶re basert p√• manifestasjonen i strid med behandlingen fra din side. Uansett kan rettighetene til tilgang, rettelse eller sletting, begrensning av behandling, motstand og b√¶rbarhet ut√łves via e-post til [e-postbeskyttet] eller med post til adressen Calle Olivo, 38 1¬ļD. 28023, Madrid.

  1. GODTAGELSE, SAMTYKK OG ANVENDELSESOMR√ÖDE

Brukeren erklærer seg informert om vilkårene for beskyttelse av personopplysninger, samtykke og samtykke til behandlingen av Socialdek Networking SL på den måten og for de formål som er angitt i juridisk merknad.

Som du vet og vi har kommunisert til deg gjennom disse personvernreglene, kan du tilbakekalle dataene dine når som helst, men alltid uten tilbakevirkende kraft.

      14. BRUKER VI COOKIES FOR BROMSERE?

Ja s√•nn er det. (Nettleser-informasjonskapsler, eller rett og slett informasjonskapsler, er sm√• biter av informasjon som sendes fra en side gjennom en nettleser til datamaskinens harddisk, hvis du tillater det. Informasjonskapsler gj√łr at nettleseren din gjenkjenner siden. Web og husker visse data). √Örsaken til at vi bruker informasjonskapsler er at de hjelper oss med √• identifisere dine foresp√łrsler og behandle dem. Ved √• bruke nettstedet v√•rt aksepterer du bruk av informasjonskapsler fra oss og fra tredjeparter, for eksempel: sendte data, Google Analytics osv. For mer informasjon om bruk av informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, bes√łk:

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies for at du skal ha den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter å surfe du gir ditt samtykke til aksept av de nevnte cookies og aksept av vår cookies politikk

OK
Innkalling til cookies