• M√©s√©r Pengikut Instagram ‚úÖ

    1,49‚ā¨ - 599,00‚ā¨
  • Nawiskeun! otomatis resep instagram

    Resep + Ditingali Instagram Otomatis

    Kusabab: 19,99‚ā¨ / sasih
  • Nawiskeun!

    Mésér Sakit Instagram

    0,79‚ā¨ - 249,99‚ā¨
  • Nawiskeun!

    Instagram otomatis-pengikut

    Kusabab: 2,99‚ā¨ / minggu kalayan uji coba gratis 1 minggu

Pinterest √Čta mangrupikeun salah sahiji jaringan sosial anu seueur jalma henteu masihan sadayana pentingna anu pantes dina hal iklan sareng kampanye pamasaranna, anu mangrupikeun kalepatan anu √©c√©s dina ng√©mutan kemungkinan anu h√©bat anu ditawarkeun dina hal ieu.

Iklan Pinterest mangrupikeun alat anu diintegrasikeun dina platform ieu sareng anu ngamungkinkeun ngalaksanakeun iklan dina platform kalayan cara anu paling pas, sahingga nyobian pikeun mastikeun yén mérek sareng bisnis tiasa ngahontal target pemirsa ku cara anu langkung épisién. Ieu bakal ditarjamahkeun kana hasil anu langkung saé sareng tiasa metik sajumlah ageung penjualan atanapi konvérsi, anu janten tujuan unggal profesional atanapi bisnis.

Dina garis di handap ieu kami bakal ngajelaskeun sadayana anu anjeun kedah terang pikeun terang kumaha pariwara dina Pinterest sal√©ngkah-sal√©ngkah, sahingga anjeun tiasa ngamanfaatkeun alat ieu sayogi dina platform.

Nanging, sateuacan urang ngamimitian urang bad√© ngartikeun naon Iklan Pinterest. The Iklan Pinterest nya√©ta sistem iklan dina jaringan sosial anu ngamungkinkeun anjeun nganggo jaringan sosial ieu pikeun ngaluncurkeun eusi anu diwanohkeun anu pikeun nyobaan ngahontal pemirsa target, hiji jinis iklan anu ngagaduhan seueur ciri anu sami sareng iklan mesin pencari.

  • M√©s√©r palanggan YouTube

    7,00‚ā¨ - 3.849,00‚ā¨
  • M√©s√©r Twitter Pengikut

    1,49‚ā¨ - 900,00‚ā¨
  • Cirian

    Pakét Eusi Dasar

    40,00‚ā¨
  • Cirian

    Paket Eusi Profesional

    74,99‚ā¨

Pinterest mangrupikeun jaringan sosial anu fokus kana nunjukkeun ideu pikeun kapentingan pangguna, nampung eusi sagala rupa, ti resep dugi ka DIY, ngalangkungan kaéndahan, mode, hiasan, jst. Di jerona, pangguna ngamangpaatkeun platform pikeun nyimpen ideu anu béda-béda anu dipikaresep ku aranjeunna, sanaos ogé tiasa dianggo pikeun milarian gambar anu dipikaresep.

√Čta tempat Pinterest meta salaku mesin pencari, janten dina kaca mimiti hasil gambar penting pisan pikeun narik seueur jalmi sareng ieu dimana dimimulan. Iklan Pinterest, gunana pikeun ngahontal √©ta pisibilitas anu diperyogikeun anu penting pikeun ngahontal hasil anu pangsa√©na.

Iklan dina Pinterest

La Iklan Pinterest hadir sareng format iklan anu b√©da:

Pin standar

El Pin standar √Čta sami sareng pin tradisional, dimana anjeun tiasa ngagaduhan gambar (kalayan ukuran anu disarankeun 1000 x 1500 piksel), judul anu tiasa dugi ka 100 karakter sareng katerangan dugi ka 500 karakter dimana anjeun tiasa nempatkeun pesen anjeun .

Video standar lebar dipromosikeun

Dina hal ieu, salain tiasa nambihan judul sareng katerangan sapertos kasus anu sateuacanna, aya kamungkinan kalebet pidéo anu lumangsung antara 4 detik sareng 15 menit. Disarankeun pidéo janten nangtung atanapi pasagi, kalayan rasio aspek 2: 3 atanapi 9:16

Maksimalkeun pidéo anu dipromosikeun

Format ieu ngagaduhan ciri anu sami sareng anu sateuacanna, tapi rasio aspek pidéo nyaéta 16: 9.

Pin aplikasi anu dipromosikeun

Dina ieu, diidinan nganggo gambar atanapi pid√©o pikeun ngalanjutkeun promosi hiji aplikasi supados pangguna tiasa mendakan sareng ngaunduh aplikasi langkung gampang sareng langsung tina Pinterest. √Čta ngan ukur kedah menc√©t kana pin aplikasi anu diwanohkeun pikeun ngaunduhna, tanpa ny√©sakeun jaringan sosial.

Diwanohkeun Carousels

Format ieu ngagaduhan galeri antara 2 sareng 5 gambar pasagi (atanapi dina format 2: 3), supados pangguna tina jaringan sosial tiasa ngalih ti hiji ka nu séjén. Ku cara ieu anjeun tiasa nganggo pikeun nyebarkeun jajaran anu diwangun ku produk anu béda-béda atanapi nyiptakeun carita eusi ngeunaan produk atanapi mérek.

Kumaha ngajalankeun kampanye iklan dina Pinterest

Sakali formatna dipikaterang, urang bakal ngajelaskeun kumaha ngajalankeun kampanye iklan dina Pinterest Step by Step:

Atur tujuan anjeun

L√©ngkah munggaran, sapertos dina kampanye iklan san√©s anu anjeun lakukeun dina jaringan sosial, penting pisan anjeun ngahartikeun tujuan anjeun, nya√©ta, anjeun jelas ngeunaan naon anu anjeun hoyong ngahontal. Ayeuna, dua pilihan utama nya√©ta ningkatkeun pangakuan m√©rek atawa narik patalimarga kana halaman w√©b atanapi jasa anjeun.

Pilihan hiji atanapi anu sanésna bakal gumantung kana tujuan mérek atanapi bisnis anjeun.

Segmen

Sakali di luhur dihartikeun, √©ta waktuna pikeun kampanye iklan segmen, Sangkan anjeun tiasa milih jinis pemirsa anu anjeun bad√© ngarahkeun. Pikeun ieu anjeun kedah ngadamel prototipe klien id√©al (s) sareng ngabimbing lapangan anjeun pikeun ngalakukeun √©ta.

Dina prosés éta sorangan, anjeun kedah milih ciri anu béda-béda, sapertos jenis kelamin, umur, minat atanapi kecap konci anu dianggo ku pangguna.

Upami anjeun parantos ngartikeun persona pembeli anjeun dina rencana pamasaran anjeun, éta bakal gampang pisan pikeun anjeun milih aspek-aspek anu paling cocog sareng bisnis anjeun.

Saluyukeun tanggal sareng anggaran

Sakali segmentasi dilaksanakeun, éta mangrupikeun waktos anu mana, sapertos dina platform iklan sanésna, anjeun tanggel waler pikeun ngarobih tanggal anu anjeun badé ngalaksanakeun kampanye, ogé pikeun nyetél anggaran anjeun.

Pinterest nunjukkeun a biaya anu disarankeun per klik, tapi anjeun tiasa nyaluyukeunana numutkeun tujuan anjeun, salian ti tiasa nunjukkeun upami anjeun hoyong pangiriman dilakukeun ku cara anu baku atanapi digancangan dugi ka sadaya anggaran b√©ak.

Milih kreatif

Asp√©k fundamental nya√©ta nyiptakeun iklan, jelas, anu tiasa anjeun jieun Gambar, video atanapi iklan gal√©ri gambar. Dina pengertian ieu, disarankan pikeun nyobaan kr√©atif anu b√©da dugi ka mariksa anu paling suks√©s.

Pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna kami nyarankeun gambar anu ngagaduhan warna anu narik perhatian, hindarkeun kaleuleusan saringan sareng komposisi saimbang sareng kabaca.

Nyukcruk iklan

Sakali iklanna diciptakeun, penting pisan pikeun anjeun ngalacak ieu, anu tiasa dianggo métrik anu ditawarkeun ku platform sosial éta nyalira.

Pamakéan cookies

Halaman wéb ieu nganggo cookies supados anjeun ngagaduhan pangalaman pangsaéna. Upami anjeun neraskeun ngotéktak anjeun masihan ijin pikeun panarimaan cookies anu disebut tadi sareng panarimaan kami kabijakan cookie

narima
Bewara Cookie