• M√©s√©r Pengikut Instagram ‚úÖ

    1,49‚ā¨ - 599,00‚ā¨
  • Nawiskeun! otomatis resep instagram

    Resep + Ditingali Instagram Otomatis

    Kusabab: 19,99‚ā¨ / sasih
  • Nawiskeun!

    Mésér Sakit Instagram

    0,79‚ā¨ - 249,99‚ā¨
  • Nawiskeun!

    Instagram otomatis-pengikut

    Kusabab: 2,99‚ā¨ / minggu kalayan uji coba gratis 1 minggu

Ngahontal ayana anu cekap dina saluran online anu béda anu penting penting pikeun nyobaan ngahontal hasil anu pangsaéna sareng mastikeun yén bisnis gaduh pisibilitas anu cekap, tapi ogé penting pikeun nyiptakeun strategi eusi anu pas pikeun aranjeunna, naha ngalangkungan téks anu pikaresepeun. Atanapi ngalangkungan grafik. , ieu mahluk penting pisan lamun datang ka narik pamaké

Pakakas desain pikeun non-désainer

Kusabab pentingna elemen grafis pikeun narik perhatian dina kampanye anjeun, halaman w√©b atanapi jaringan sosial, maka kami bad√© nyarioskeun sababaraha hal pakakas desain pangalusna pikeun non-d√©sainer.

Ieu henteu hartosna yén éta mangrupikeun alat pikeun tiasa mendesain, tapi éta alat anu ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun kreasi anu anjeun damel ku program anu sanés, sahingga ngahontal hasil anu pangsaéna.

Colorzilla

Colorzilla mangrupikeun ekstensi browser anu sayogi pikeun Google Chrome sareng Mozilla Firefox, sareng anu fungsina utama pikeun candak kelirna tina halaman w√©b. Operasi na sami sareng eyedropper dina Photoshop sareng parangkat lunak desain san√©s.

  • M√©s√©r palanggan YouTube

    7,00‚ā¨ - 3.849,00‚ā¨
  • M√©s√©r Twitter Pengikut

    1,49‚ā¨ - 900,00‚ā¨
  • Cirian

    Pakét Eusi Dasar

    40,00‚ā¨
  • Cirian

    Paket Eusi Profesional

    74,99‚ā¨

Hatur nuhun kana perpanjangan ieu anjeun tiasa milih warna anu dipikaresep ku anjeun tina wéb anu anjeun pikahoyong sareng anjeun bakal tiasa terang inpormasi perkawis éta, terang ukuran unsurna, CSS, warna héksadesimal na, RGB ...,

Pikeun ngagunakeun √©ta saderhana, sabab anjeun ngan saukur kedah masang extension teras penc√©t kana ikon pikeun ngaktipkeun pilihan Pilih warna Tina Halaman. Sakali anjeun parantos ngalaksanakeunana, anjeun ngan ukur kedah penc√©t dina bagian w√©b dimana anjeun hoyong terang warnana. Nalika anjeun penc√©t, anjeun bakal ningali kumaha palang nembongan sareng sadaya inpormasi ngeunaan √©ta.

Pikaseurieun

Dina hal ieu, anjeun bakal mendakan jasa anu nunjukkeun palette warna dumasar kana gambar anu anjeun atos disimpen dina komputer. Ku cara kieu, anjeun ngan ukur kedah ngakses jasa sareng unggah gambar, kanggo engk√© diklik K√©ngingkeun pal√©t kuring. Nalika anjeun ngalakukeun ieu, pal√©t√©t otomatis bakal dihasilkeun anu bakal nunjukkeun nilai warna dina pal√©t.

Anjeun tiasa unggah gambar dina format PNG, GIF sareng JGP, sareng éta kedah beuratna kirang ti 500 kb.

Coolors.com

Ieu alat anu difokuskeun ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun atanapi ningali palette warna, terang heula kumaha ngagabungkeunana.

Di jerona anjeun bakal mendakan dua pilihan utama dina tab, ieu di handap:

  • Ngabangkitkeun: Ti dieu anjeun tiasa ngadamel palette warna anjeun nyalira, janten upami anjeun milih warna anjeun tiasa meungpeuk √©ta sareng saatos menc√©t tombol luar angkasa, anjeun tiasa ningali kumaha sistem ngahasilkeun warna san√©s anu ngahiji sareng √©ta. Upami anjeun henteu milih anu mana wa√©, anjeun bakal ningali kumaha √©ta nyarankeun warna tina pal√©t √©ta nyalira. √Čta tiasa janten pilihan anu sa√© upami anjeun milari terang warna anu pas sareng bisnis atanapi merk anjeun.
  • ngajajah: Di tempat ieu anjeun bakal mendakan palet anu diciptakeun ku batur, tiasa ningali anu pang populerna sareng anu dipilih, og√© anu pang anyarna.

WhatFont

WhatFont mangrupikeun salah sahiji alat anu pang gunana pikeun anjeun tiasa ngaoptimalkeun. Upami anjeun mendakan halaman wéb anu ngagaduhan font téks anu dipikaresep ku anjeun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun ekstensi Google Chrome ieu anu gampang pisan dianggo sareng éta bakal ngamungkinkeun anjeun gampang ngaidentipikasi naon jinis tulisan anu anjeun anggo.

Sakali extension dipasang, anjeun kedah ngalihkeun mouse dina téks sareng éta bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan font, nunjukkeun gaya, font, beurat, ukuran, warna atanapi jangkungna garis.

Alat pikeun nyiptakeun eusi visual

Di sisi anu san√©sna, aya alat anu bakal ngabantosan anjeun pencitraan anu anjeun tiasa anggo pikeun nyebarkeun kont√©n dina jaringan sosial. Kami ngar√©kom√©ndasikeun ieu:

emaze

emaze ngamungkinkeun anjeun ngadamel presentasi sareng gambar ngalangkungan internét nganggo desain propésional anu kuat. Anjeun teu kedah nganggo jinis perangkat lunak naon waé sareng pendaptaran gratis dina halaman wéb na cekap.

Sakali anjeun didaptarkeun anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan pikeun ngimpor presentasi langsung dina format PowerPoint sareng engké ngarobih sakumaha anjeun resep; atanapi ngamimitian proyek anyar ti mimiti, tiasa milih témplat anu ngamimitian.

Janten funky

Janten funky mangrupikeun éditor gambar gratis anu gampang pisan dianggo, janten pilihan pikeun anu kedah ngédit poto sareng langkung resep ngalaksanakeunana langsung ngalangkungan internét. Alat online ieu bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun kolase, ngédit poto atanapi ngadamel montages gancang sareng intuitif.

Fungsi utamina sapertos kieu:

  • collage: Upami anjeun bad√© ngadamel kolase, anjeun bakal tiasa mendakan sababaraha jinis t√©mplat anu tiasa dipilih, tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan sareng karesep anjeun.
  • Pangrop√©a poto: Ngaliwatan √©ditor gambar anjeun tiasa nempatkeun sababaraha √©p√©k kana poto anjeun, og√© ngajantenkeun retouching san√©s. Jelas √©ta henteu ngagaduhan fitur anu sami sareng Photoshop atanapi perangkat lunak kualitas anu sami, tapi √©ta bakal ngamungkinkeun anjeun ngadamel √©ditan anu b√©da anu tiasa langkung ti anjeun.
  • D√©sainer: Upami anjeun resep, anjeun tiasa mimitian ku desain anyar, milih pilihan desainer, anu bakal ngamungkinkeun anjeun milih t√©mplat anu anjeun tiasa mendakan sababaraha jinis conto pikeun ngamimitian.

Sadaya alat ieu kapaké pisan pikeun tiasa ningkatkeun ayana anjeun dina jaringan sosial, anu penting pikeun nyobaan ngahontal hasil anu pangsaéna.

Pamakéan cookies

Halaman wéb ieu nganggo cookies supados anjeun ngagaduhan pangalaman pangsaéna. Upami anjeun neraskeun ngotéktak anjeun masihan ijin pikeun panarimaan cookies anu disebut tadi sareng panarimaan kami kabijakan cookie

narima
Bewara Cookie