At købe tilhængere har aldrig været nemmere!

DET MEST SOLGTE
 • Offer! auto kan lide instagram

  Kan lide + automatiske Instagram-visninger

  desde: 19,99 / min
 • Offer!

  Køb kan lide Instagram

  0,79 - 249,99
 • Offer!

  Instagram Auto-følgere

  desde: 2,99 / uge med en gratis prøveperiode på 1 uge
 • Offer!

  Køb LinkedIn-tilhængere

  7,99 - 360,99
 • Offer!

  Køb lignende til offentliggørelse

  1,10 - 35,00
 • Offer!

  Køb Youtube Likes / Dislikes

  1,99 - 1.099,99
 • Offer!

  Køb Instagram Views

  0,79 - 500,00
 • Offer!

  Køb følgere Facebook

  6,99 - 12.000,00

Automatiske tjenester til dine sociale netværk

Automatiske følgere til Instagram

Få følgere hver uge uden at bekymre dig om at købe Prøv det gratis i en uge!

Auto Likes til Instagram

Det er muligt at få likes på alle dine publikationer på få minutter! Hvad venter du på?

Rabatter og tilbud

Produktbundter til en uovertruffen pris, rabatter i begrænset tid og salgsprodukter. Hvad venter du på?

Køb Instagram-følgere

Køb Instagram-følgere fra 0,79

Instagram Auto-følgere

Prøv det i en uge GRATIS!

Køb Facebook-tilhængere

Køb følgere og lignende til din Fanpage fra 3,49

Køb Twitter-følgere

Køb tilhængere til din Twitter-profil fra 0,79

Instagram Auto-følgere

Prøv det i en uge gratis!

Køb Instagram-følgere

At købe Instagram-tilhængere er en af ​​de bedste muligheder for alle dem, der ønsker en hurtig vækst i deres konto, da disse profiler med et større antal tilhængere har tendens til at tiltrække mere opmærksomhed fra andre mennesker, der bliver tilhængere på jagt efter interessante publikationer.

Køb Twitter-følgere

At købe følgere på Twitter er en stærkt anbefalet service til dem, der har brug for hurtigt og effektivt at øge tilhængere, enten af ​​personlige eller professionelle årsager.

Køb YouTube-abonnenter

At købe YouTube-abonnenter er en meget almindelig procedure blandt youtubere, dem der har ansvaret for at markedsføre de vigtigste mærker på markedet og de mest berømte mennesker, da det har vist sig, at takket være dette får de et stort antal aktive følgere.

Kan lide og automatiske afspilninger

Vi tilføjer Likes til hvert nyt indlæg, uanset hvor mange fotos du sender, er der ingen grænser

Hvorfor os?

Billige priser

Hvis du leder efter en økonomisk reklamekampagne, leverer vi tjenester, der kan tilpasses din efterspørgsel. Vi reducerer vores overskud for at opretholde de laveste priser

30 dages garanti

Vi tilbyder at udskifte den leverede service i tilfælde af tab i 30 dage efter modtagelse af betaling, så længe der ikke er misbrug af brugeren.

Sikkerhed

Vi lover ikke at sælge eller distribuere oplysningerne fra vores brugere. Vi har et datakrypteringssystem (SSL) for at beskytte din identitet

Kunden

Vi tilbyder hurtig, professionel og kvalitetssupport til vores kunder. Vi står til din rådighed for eventuelle spørgsmål. Vi løser enhver tvivl inden for maksimalt 24 timer.

Vi accepterer også BitCoin

Bortset fra at være i stand til at betale for vores service med dit kreditkort, Paypal og bank. Nu accepterer vi også betalinger med BitCoin.

Udtalelser

Efter en lang søgning efter en udbyder, der tilbyder en hurtig og hurtig service, valgte jeg Creapublicidadonline.com takket være deres vejledning og rådgivning, har jeg nu et væld af kunder, der er interesserede i min virksomhed. At købe tilhængere er en meget god mulighed. Tak, godt stykke arbejde.

Pedro Almeida

HR-løsninger, Spanien

Meget tilfreds med deres arbejde vil vi fortsætte med at samarbejde i lang tid, en professionel og seriøs behandling.

FACPSI

selskab, Mexico

Jeg har købt tilhængere på instagram og takket være det utrolige arbejde på dette websted lykkedes det mig at erhverve berømmelse på sociale netværk, nu kalder de mig for mange job. Jeg har anbefalet til mange af mine kontakter, hilsner og tak.

Kiara fdz

actriz, Colombia

Hvorfor købe tilhængere til sociale netværk?

 

I dag er tilstedeværelsen i sociale netværk blevet en nødvendighed for dem, der ønsker at have en plads på Internettet, sociale netværk er en af ​​de reklamekanaler, som flere brugere bevæger sig sammen med Googles søgemaskine. Så det virker logisk at bruge disse platforme til at annoncere i betragtning af de fordele, det giver os, disse er nogle:

 • Vi kan have en forbløffende indvirkning med en minimal investering, da annoncering på sociale medier er billig sammenlignet med andre kanaler.
 • Let at segmentere det publikum, vi vil henvende os til.
 • Fleksibilitet i annonceformatet.
 • Overvågning af vores aktivitet gennem rapporter.

Da internettet er tilgængeligt for alle, er det almindeligt, at der er stor konkurrence, og når en ny bruger søger at købe produkter eller tjenester, leder de normalt efter virksomhedens sociale netværk for at vide, om den har en tilstedeværelse i dem og kender således udtalelsen fra andre mennesker, der allerede har prøvet mærket. Som de siger, er det første indtryk altid det, der tæller.

Når det kommer til et firma, brand eller nye kunstnere, er det helt normalt og acceptabelt køb tilhængere eller visse tjenester, der vil øge din indvirkning på sociale netværk. Disse tjenester er for eksempel: tilhængere, likes, reproduktioner til dine videoer, positive kommentarer ... Men hvordan kan vi bruge dem til vores fordel?

Hvis vi virkelig vil udnytte disse typer tjenester, skal vi bruge strategier, der får os til at maksimere vores indflydelse, her efterlader vi nogle af dem, men der er mange, så mange som metoder, du kan oprette. Vær kreativ, og prøv forskellige metoder, indtil du finder den bedste til lommen

 

udseende

Hovedformålet er at simulere en stor effekt, på denne måde tiltrækker vi brugernes opmærksomhed, og det bliver lettere at få dem til at følge os (følg). Visning af en stor tilstedeværelse i sociale netværk vil gøre det lettere for kontoen at vokse, da rigtige brugere har tendens til at følge konti med mange tilhængere.

Følg tilbage

Det er en strategi, der er baseret på, at mange af de brugere, du følger, følger dig tilbage, så vi anbefaler at følge et stort antal brugere dagligt.

Positionering i RRSS

At have et stort antal besøg, tilhængere, kommentarer, likes, retweets ... vil hjælpe sociale netværk med at placere vores indhold og vise det som en trend eller relevant indhold. På denne måde når vi ud til mange flere rigtige brugere, der er interesserede i vores indhold. Brug altid vores produkter på en afbalanceret og naturlig måde (det er ikke naturligt at have 50.000 tilhængere og 3 likes i hver publikation eller 1 million besøg i en video og 20 likes).

prøv at se

Du kan automatisere din konto til at sende hundreder af likes, private beskeder med opfordringer til handling ... til forskellige brugere, der efter at have set dine meddelelser eller likes vil komme til din profil fascineret.

Forøg dine chancer for at finde et job

I øjeblikket er der hundredvis af job, der kræver en ekspertprofil inden for sociale netværk, vide hvordan og hvor tusindvis af tilhængere på kort tid kan det være afgørende for mange nystartede virksomheder.

I nye konti køb tilhængere eller denne type tjenester giver os adgang til sådanne strategier, da visse sociale netværk begrænser aktiviteten af ​​vores profiler afhængigt af de tilhængere, vi har, her har vi flere eksempler:

 • Vi vil ikke være i stand til at bruge «opfølgningen» korrekt, hvis vi har få følgere, da vi ud over at afbalancere forholdet mellem følgere / fulgt vil være begrænset af det sociale netværk, når vi vil følge mange daglige brugere så vi har brug for et stort antal tilhængere fra starten.
 • Ligesom det følgende er begrænset af antallet af tilhængere, er de private beskeder eller lignende, som vi kan sende på en dag (uden at falde ind i en aktivitet, der er klassificeret som "bedragerisk") også begrænset. Jo flere tilhængere vi har, jo større grænse er der for direkte beskeder, likes eller daglige favoritter.
 • Tilføjelse af positive kommentarer, likes og visninger til vores videoer hjælper logaritmen på det sociale netværk til at placere videoen naturligt.

Det er overflødigt at sige, køb tilhængere Det er kun et supplement, hvis vi vil øge virkningen af ​​vores sociale netværk, vil det utvivlsomt give os et løft, men vi kan ikke lade indholdet, feedbacken med vores tilhængere osv. Til side

Seneste indlæg på vores blog

Sådan uploades en GIF til Instagram

Sådan uploades en GIF til Instagram

Instagram er et af de sociale netværk, der tilbyder flere og mere komplette funktioner og integrationer, hvilket betyder, at brugere, der bruger dens platform, har et stort antal forskellige måder at udtrykke sig på med deres venner og tilhængere. Til...

læs mere
Sådan bliver du en verificeret bruger på Twitter

Sådan bliver du en verificeret bruger på Twitter

Twitter-verifikation er en af ​​de funktioner, der er mest efterspurgt af brugerne i Twitter-applikationen, et af de vigtigste sociale netværk, som vi kan finde i dag på trods af at det har været til vores rådighed i mange år. Hvis du vil...

læs mere
Sådan finder du gamle Twitter-tweets

Sådan finder du gamle Twitter-tweets

Tweets på det sociale netværk Twitter kan siges at have en forholdsvis kort levetid, ikke fordi de hurtigt slettes, men fordi de for mange brugere kun vises i et par sekunder på deres væg, da de offentliggøres, da de ...

læs mere
Sådan lukkes din Zoom og andre apps-konto

Sådan lukkes din Zoom og andre apps-konto

Sociale netværk, især siden ankomsten af ​​Facebook, har været en stor ændring i folks daglige liv, da de gennem dem kan møde nye mennesker eller opretholde kontakt med venner og bekendte ud over at kunne følge andre mennesker eller ...

læs mere
Hvordan man fortæller om nogen har Tinder

Hvordan man fortæller om nogen har Tinder

Internet dating-tjenester er blevet en topprioritet, og Tinder er en tjeneste, der fører podiet i dag. Med sit store antal brugere og intuitive applikationer har tjenesten etableret sin position som førende inden for de lukrative ...

læs mere
Sådan klones WhatsApp

Sådan klones WhatsApp

Der er mange mennesker, der er interesserede i at vide, hvordan man kloner WhatsApp, så de kan bruge det på samme tid på to forskellige enheder, som der er flere muligheder for, lige fra at downloade en ekstern applikation til at bruge ...

læs mere

Brug af cookies

Dette websted bruger cookies, så du får den bedste brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med at gennemse, giver du dit samtykke til accept af ovennævnte cookies og accept af vores cookies politik

OK
Indkaldelse til cookies