Επιλέξτε σελίδα

Η αγορά οπαδών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Τα πιο πωλημένα

Αυτόματες υπηρεσίες για τα κοινωνικά σας δίκτυα

Αυτόματοι ακόλουθοι για Instagram

Λάβετε ακόλουθους κάθε εβδομάδα χωρίς να ανησυχείτε για αγορά Δοκιμάστε το δωρεάν για μια εβδομάδα!

Auto Likes για το Instagram

Είναι δυνατή η λήψη αρέσει σε όλες τις δημοσιεύσεις σας μέσα σε λίγα λεπτά! Τι περιμένεις?

Εκπτώσεις και προσφορές

Πακέτα προϊόντων σε ασυναγώνιστη τιμή, εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου και προϊόντα πώλησης. Τι περιμένεις?

Αγοράστε τους ακόλουθους του Instagram

Αγοράστε τους ακόλουθους Instagram από 0,79

Αυτόματοι ακόλουθοι Instagram

Δοκιμάστε το για μια εβδομάδα ΔΩΡΕΑΝ!

Αγοράστε Facebook Followers

Αγοράστε Ακόλουθοι και Μου αρέσει για το Fanpage σας από το 3,49

Αγοράστε τους ακόλουθους Twitter

Αγοράστε ακόλουθους για το προφίλ σας στο Twitter από 0,79

Αυτόματοι ακόλουθοι Instagram

Δοκιμάστε το για μια εβδομάδα δωρεάν!

Αγοράστε τους ακόλουθους του Instagram

Η αγορά των ακόλουθων του Instagram είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όλους εκείνους που θέλουν ταχεία ανάπτυξη του λογαριασμού τους, καθώς αυτά τα προφίλ με μεγαλύτερο αριθμό οπαδών τείνουν να προσελκύουν περισσότερη προσοχή από άλλα άτομα που θα γίνουν οπαδοί αναζητώντας ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις.

Αγοράστε τους ακόλουθους Twitter

Η αγορά οπαδών στο Twitter είναι μια συνιστώμενη υπηρεσία για όσους πρέπει να αυξήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τους οπαδούς τους, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Αγοράστε Συνδρομητές YouTube

Η αγορά συνδρομητών YouTube είναι μια πολύ συνηθισμένη διαδικασία μεταξύ των youtubers, εκείνων που είναι υπεύθυνοι για την εμπορία των κύριων εμπορικών σημάτων στην αγορά και των πιο διάσημων ανθρώπων, καθώς έχει αποδειχθεί ότι χάρη σε αυτό λαμβάνουν μεγάλο αριθμό ενεργών οπαδών.

Likes και Automatic Plays

Προσθέτουμε τις επισημάνσεις "Μου αρέσει" σε κάθε νέα ανάρτηση, ανεξάρτητα από το πόσες φωτογραφίες δημοσιεύετε, δεν υπάρχουν όρια

Γιατί εμείς;

Φτηνές τιμές

Αν ψάχνετε για μια οικονομική διαφημιστική καμπάνια, παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας. Μειώνουμε τα κέρδη μας για να διατηρήσουμε τις χαμηλότερες τιμές

Εγγύηση 30 ημερών

Προσφέρουμε να αντικαταστήσουμε την υπηρεσία που παρέχεται σε περίπτωση απώλειας για 30 ημέρες μετά την παραλαβή της πληρωμής, εφόσον δεν υπάρχει κακή χρήση από τον χρήστη.

ασφάλεια

Υποσχόμαστε να μην πουλήσουμε ή να διανείμουμε τις πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες μας. Έχουμε ένα σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων (SSL) για την προστασία της ταυτότητάς σας

Πελάτης

Προσφέρουμε γρήγορη, επαγγελματική και ποιοτική υποστήριξη στους πελάτες μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις. Θα λύσουμε οποιαδήποτε αμφιβολία το πολύ σε 24 ώρες.

Δεχόμαστε επίσης το BitCoin

Εκτός από τη δυνατότητα πληρωμής για την υπηρεσία μας με την πιστωτική σας κάρτα, Paypal και τράπεζα. Τώρα δεχόμαστε επίσης πληρωμές με το BitCoin.

Μαρτυρίες

Μετά από μια μακρά αναζήτηση για έναν πάροχο που προσφέρει μια ποιοτική και γρήγορη υπηρεσία, επέλεξα το Creapublicidadonline.com, χάρη στην καθοδήγηση και τις συμβουλές τους, έχω πλέον ένα πλήθος πελατών που ενδιαφέρονται για την επιχείρησή μου. Η αγορά οπαδών είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ευχαριστώ, καλή δουλειά.

Pedro Almeida

Λύσεις HR, Ισπανία

Πολύ ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια επαγγελματική και σοβαρή θεραπεία.

FACPSI

εταιρεία, Μεξικό

Έχω αγοράσει οπαδούς στο instagram και χάρη στην απίστευτη δουλειά αυτού του ιστότοπου κατάφερα να αποκτήσω φήμη στα κοινωνικά δίκτυα, τώρα με καλούν για πολλές δουλειές. Έχω συστήσει σε πολλές από τις επαφές μου, χαιρετισμούς και ευχαριστίες.

Kiara fdz

Ηθοποιός, Κολομβία

Γιατί να αγοράσετε ακόλουθους για κοινωνικά δίκτυα;

 

Σήμερα, η παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα έχει καταστεί αναγκαιότητα για όσους θέλουν να έχουν θέση στο Διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα από τα διαφημιστικά κανάλια που μετακινούνται περισσότεροι χρήστες μαζί με τη μηχανή αναζήτησης Google. Φαίνεται λοιπόν λογικό να χρησιμοποιούμε αυτές τις πλατφόρμες για διαφήμιση, λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει, είναι μερικά:

  • Μπορούμε να έχουμε εκπληκτικό αντίκτυπο με ελάχιστη επένδυση, καθώς η διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα είναι φθηνή σε σύγκριση με άλλα κανάλια.
  • Ευκολία τμηματοποίησης του κοινού που θέλουμε να απευθυνθούμε.
  • Ευελιξία στη μορφή των διαφημίσεων.
  • Παρακολούθηση της δραστηριότητάς μας μέσω αναφορών.

Δεδομένου ότι ο ιστός είναι διαθέσιμος σε όλους, είναι κοινό να υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και όταν ένας νέος χρήστης ψάχνει να αγοράσει προϊόντα ή υπηρεσίες, συνήθως αναζητούν τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας για να γνωρίζουν εάν έχει παρουσία σε αυτά και Γνωρίζετε λοιπόν τη γνώμη άλλων ανθρώπων που έχουν ήδη δοκιμάσει τη μάρκα. Όπως λένε, η πρώτη εντύπωση είναι πάντα αυτή που μετράει.

Όταν πρόκειται για εταιρεία, μάρκα ή αναδυόμενους καλλιτέχνες, είναι απολύτως φυσιολογικό και αποδεκτό Αγοράστε οπαδούς ή ορισμένες υπηρεσίες που θα αυξήσουν τον αντίκτυπό σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτές οι υπηρεσίες είναι για παράδειγμα: ακόλουθοι, επισημάνσεις "μου αρέσει", αναπαραγωγές για τα βίντεό σας, θετικά σχόλια ... Αλλά πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας;

Εάν θέλουμε πραγματικά να επωφεληθούμε από αυτούς τους τύπους υπηρεσιών, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε στρατηγικές που θα μας κάνουν να μεγιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας, εδώ αφήνουμε μερικές από αυτές, αλλά υπάρχουν πολλές, όσες μέθοδοι μπορείτε να δημιουργήσετε. Γίνετε δημιουργικοί και δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους έως ότου βρείτε την καλύτερη για την τσέπη σας.

 

Εμφάνιση

Ο κύριος στόχος είναι να προσομοιώσουμε έναν μεγάλο αντίκτυπο, με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσουμε την προσοχή των χρηστών και θα είναι ευκολότερο να τους κάνουμε να μας ακολουθήσουν (ακολουθήστε). Η εμφάνιση μεγάλης παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα θα διευκολύνει την ανάπτυξη του λογαριασμού, καθώς οι πραγματικοί χρήστες τείνουν να παρακολουθούν λογαριασμούς με πολλούς ακόλουθους.

Παρακολούθηση

Είναι μια στρατηγική που βασίζεται στο γεγονός ότι πολλοί από τους χρήστες που ακολουθείτε σας ακολουθούν, γι 'αυτό σας προτείνουμε να παρακολουθείτε καθημερινά μεγάλο αριθμό χρηστών.

Θέση σε RRSS

Έχοντας μεγάλο αριθμό επισκέψεων, ακόλουθων, σχολίων, επισημάνσεων "μου αρέσει", "retweets" θα βοηθήσει τα κοινωνικά δίκτυα να τοποθετήσουν το περιεχόμενό μας και να το δείξουν ως τάση ή σχετικό περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο θα προσεγγίσουμε πολύ περισσότερους πραγματικούς χρήστες που ενδιαφέρονται για το περιεχόμενό μας. Χρησιμοποιείτε πάντα τα προϊόντα μας με ισορροπημένο και φυσικό τρόπο (δεν είναι φυσικό να έχουμε 50.000 ακόλουθους και 3 επισημάνσεις "μου αρέσει" σε κάθε δημοσίευση ή 1 εκατομμύριο επισκέψεις σε ένα βίντεο και 20 επισημάνσεις "μου αρέσει").

προσπαθήστε να δείτε

Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τον λογαριασμό σας για να στείλετε εκατοντάδες επισημάνσεις "μου αρέσει", ιδιωτικά μηνύματα με παρότρυνση για δράση ... σε διαφορετικούς χρήστες, οι οποίοι, αφού δουν τα μηνύματα ή τις επισημάνσεις "μου αρέσει", θα έρθουν στο ενδιαφέρον σας στο προφίλ σας.

Αυξήστε τις πιθανότητές σας να βρείτε δουλειά

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας που απαιτούν ένα ειδικό προφίλ στον τομέα της κοινωνικά δίκτυα, ξέρω πώς και πού πάρετε χιλιαδες απο οπαδούς σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι κρίσιμο για πολλές νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Σε αναδυόμενους λογαριασμούς, Αγοράστε οπαδούς ή αυτός ο τύπος υπηρεσίας μας δίνει πρόσβαση σε τέτοιες στρατηγικές, καθώς ορισμένα κοινωνικά δίκτυα περιορίζουν τη δραστηριότητα των προφίλ μας ανάλογα με τους οπαδούς που έχουμε, εδώ έχουμε πολλά παραδείγματα:

  • Δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε σωστά το «follow-back» αν έχουμε λίγους ακόλουθους, καθώς, εκτός από την εξισορρόπηση της αναλογίας των ακόλουθων / ακολουθούμενων, θα περιοριζόμαστε από το κοινωνικό δίκτυο όταν θέλουμε να ακολουθούμε πολλούς καθημερινούς χρήστες, έτσι χρειαζόμαστε έναν μεγάλο αριθμό οπαδών από την αρχή.
  • Ακριβώς όπως τα ακόλουθα περιορίζονται από τον αριθμό των οπαδών, τα ιδιωτικά μηνύματα ή τα αρέσει που μπορούμε να στείλουμε σε μια μέρα (χωρίς να εμπίπτουν σε μια δραστηριότητα που χαρακτηρίζεται ως "δόλια") είναι επίσης περιορισμένη. Όσο περισσότεροι οπαδοί έχουμε, τόσο περισσότερο όριο καθημερινών άμεσων μηνυμάτων, επισημάνσεις "μου αρέσει" ή "αγαπημένα".
  • Η προσθήκη θετικών σχολίων, επισημάνσεων "μου αρέσει" και των προβολών στα βίντεό μας θα βοηθήσει τον λογάριθμο του κοινωνικού δικτύου να τοποθετήσει το βίντεο με φυσικό τρόπο.

Περιττό να πω, Αγοράστε οπαδούς Είναι μόνο ένα συμπλήρωμα, εάν θέλουμε να αυξήσουμε τον αντίκτυπο του κοινωνικού μας δικτύου, αναμφίβολα θα μας δώσει ώθηση, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε κατά μέρος το περιεχόμενο, τα σχόλια με τους οπαδούς μας κ.λπ.

Τελευταίες δημοσιεύσεις στο ιστολόγιό μας

Πώς να ανεβάσετε ένα GIF στο Instagram

Πώς να ανεβάσετε ένα GIF στο Instagram

Το Instagram είναι ένα από τα κοινωνικά δίκτυα που προσφέρει ολοένα και πιο ολοκληρωμένες λειτουργίες και ενσωματώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του έχουν στη διάθεσή τους μεγάλο αριθμό διαφορετικών τρόπων για να εκφραστούν με τους φίλους και τους οπαδούς τους. Για...

διαβάστε περισσότερα
Πώς να γίνετε επαληθευμένος χρήστης στο Twitter

Πώς να γίνετε επαληθευμένος χρήστης στο Twitter

Η επαλήθευση του Twitter είναι μια από τις λειτουργίες που ζητούνται περισσότερο από τους χρήστες στην εφαρμογή Twitter, ένα από τα κύρια κοινωνικά δίκτυα που μπορούμε να βρούμε σήμερα παρά το γεγονός ότι είναι στη διάθεσή μας εδώ και πολλά χρόνια. Αν θέλεις...

διαβάστε περισσότερα
Πώς να βρείτε παλιά tweets Twitter

Πώς να βρείτε παλιά tweets Twitter

Τα tweets στο κοινωνικό δίκτυο Twitter λέγεται ότι έχουν αρκετά σύντομη διάρκεια ζωής, όχι επειδή διαγράφονται γρήγορα, αλλά επειδή από τη δημοσίευσή τους, για πολλούς χρήστες εμφανίζεται μόνο για λίγα δευτερόλεπτα στον τοίχο τους, κάνοντας ...

διαβάστε περισσότερα
Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Zoom και άλλες εφαρμογές

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Zoom και άλλες εφαρμογές

Τα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά από την άφιξη του Facebook, υπήρξαν μια μεγάλη αλλαγή στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, καθώς μέσω αυτών μπορούν να συναντήσουν νέους ανθρώπους ή να διατηρήσουν επαφή με φίλους και γνωστούς, εκτός από το ότι μπορούν να ακολουθούν άλλα άτομα ή ...

διαβάστε περισσότερα
Πώς να πει εάν κάποιος έχει Tinder

Πώς να πει εάν κάποιος έχει Tinder

Οι υπηρεσίες γνωριμιών μέσω Διαδικτύου έχουν καταστεί κορυφαία προτεραιότητα και η Tinder είναι μια υπηρεσία που ηγείται σήμερα στο βάθρο Με τον μεγάλο αριθμό χρηστών και διαισθητικών εφαρμογών, η υπηρεσία έχει καθιερώσει τη θέση της ως ηγέτης στις προσοδοφόρες ...

διαβάστε περισσότερα
Πώς να κλωνοποιήσετε το WhatsApp

Πώς να κλωνοποιήσετε το WhatsApp

Υπάρχουν πολλά άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να κλωνοποιήσουν το WhatsApp, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές συσκευές, για τις οποίες υπάρχουν πολλές επιλογές, από τη λήψη μιας εξωτερικής εφαρμογής έως τη χρήση ...

διαβάστε περισσότερα

Χρήση cookie

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να έχετε την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Εάν συνεχίσετε την περιήγηση, δώστε τη συγκατάθεσή σας για την αποδοχή των προαναφερθέντων cookies και την αποδοχή των cookies μας πολιτική cookies

ΑΠΟΔΟΧΗ
Ανακοίνωση για τα cookies