Cumpărarea de adepți nu a fost niciodată mai ușoară!

CELE MAI VANDUTE
 • Oferta! auto îi place Instagram

  Aprecieri + Vizualizări automate Instagram

  Incepand de la: 19,99 / meu
 • Oferta!

  Cumpără like-uri Instagram

  0,79 - 249,99
 • Oferta!

  Instagram Auto-Followers

  Incepand de la: 2,99 / săptămână cu o perioadă de încercare gratuită de 1 săptămână
 • Oferta!

  Cumpărați urmăritori LinkedIn

  7,99 - 360,99
 • Oferta!

  Cumpărați aprecieri pentru publicare

  1,10 - 35,00
 • Oferta!

  Cumpărați aprecieri pe YouTube / Nu-mi place

  1,99 - 1.099,99
 • Oferta!

  Cumpărați vizualizări Instagram

  0,79 - 500,00
 • Oferta!

  Cumpărați urmăritori Facebook

  6,99 - 12.000,00

Servicii automate pentru rețelele dvs. sociale

Urmăritori auto pentru Instagram

Obțineți adepți în fiecare săptămână fără să vă faceți griji cu privire la cumpărare Încercați-l gratuit timp de o săptămână!

Aprecieri automate pentru Instagram

Este posibil să primiți aprecieri pentru toate publicațiile dvs. în câteva minute! Ce mai astepti?

Reduceri și Oferte

Pachete de produse la un preț imbatabil, reduceri de timp limitat și produse de vânzare. Ce mai astepti?

Cumpărați urmăritori Instagram

Cumpărați urmăritori Instagram de la 0,79

Urmăritori auto Instagram

Încercați-l pentru o săptămână GRATUIT!

Cumpărați urmăritori Facebook

Cumpărați urmăritori și aprecieri pentru pagina dvs. de fan de la 3,49

Cumpărați urmăritori Twitter

Cumpărați adepți pentru profilul dvs. Twitter de la 0,79

Urmăritori auto Instagram

Încearcă-l gratuit o săptămână!

Cumpărați urmăritori Instagram

Cumpărarea adepților Instagram este una dintre cele mai bune opțiuni pentru toți cei care doresc o creștere rapidă a contului lor, deoarece profilele cu un număr mai mare de adepți tind să atragă mai multă atenție de la alte persoane care vor deveni adepți în căutarea unor publicații interesante.

Cumpărați urmăritori Twitter

Cumpărarea de adepți pe Twitter este un serviciu extrem de recomandat pentru cei care au nevoie să crească rapid și eficient adepții, fie din motive personale, fie profesionale.

Cumpărați abonați YouTube

Cumpărarea abonaților YouTube este o procedură foarte obișnuită în rândul youtuberilor, celor care se ocupă de comercializarea principalelor mărci de pe piață și a celor mai faimoși oameni, deoarece s-a demonstrat că datorită acestui fapt obțin un număr mare de adepți activi.

Aprecieri și redări automate

Adăugăm Aprecieri la fiecare postare nouă, indiferent de câte fotografii postați, nu există limite

De ce noi?

Prețuri ieftine

Dacă sunteți în căutarea unei campanii de publicitate economice, vă oferim servicii adaptabile cererii dvs. Ne reducem profitul pentru a menține cele mai mici prețuri

Garanție de 30 de zile

Oferim să înlocuim serviciul furnizat în caz de pierdere timp de 30 de zile de la primirea plății, atâta timp cât nu există o utilizare abuzivă de către utilizator.

Securitate

Promitem să nu vindem sau să distribuim informațiile furnizate de utilizatorii noștri. Avem un sistem de criptare a datelor (SSL) pentru a vă proteja identitatea

Client

Oferim asistență rapidă, profesională și de calitate clienților noștri. Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebări. Vom rezolva orice îndoială în maxim 24 de ore.

Acceptăm și BitCoin

În afară de posibilitatea de a plăti serviciul nostru cu cardul dvs. de credit, Paypal și bancă. Acum acceptăm și plăți cu BitCoin.

Marturii

După o lungă căutare a unui furnizor care să ofere un serviciu de calitate și rapid, am optat pentru Creapublicidadonline.com, datorită îndrumării și sfaturilor lor, am acum o multitudine de clienți interesați de afacerea mea. Cumpărarea de adepți este o opțiune foarte bună. Mulțumesc, treabă minunată

Pedro Almeida

Soluții HR, España

Foarte mulțumiți de munca lor, vom continua să colaborăm mult timp, un tratament profesional și serios.

FACPSI

companie, Mexic

Am cumpărat adepți pe Instagram și datorită muncii incredibile a acestui site am reușit să capăt faimă pe rețelele de socializare, acum mă sună pentru o mulțime de locuri de muncă. Am recomandat multor contacte, salutări și mulțumiri.

Kiara fdz

Actriţă, Columbia

De ce să cumpărați adepți pentru rețelele sociale?

 

Astăzi, prezența în rețelele de socializare a devenit o necesitate pentru cei care doresc să aibă un loc pe internet, rețelele de socializare sunt unul dintre canalele de publicitate pe care mai mulți utilizatori le deplasează împreună cu motorul de căutare Google. Așadar, pare logic să folosim aceste platforme pentru a face publicitate, având în vedere avantajele pe care ni le oferă, acestea sunt câteva:

 • Putem avea un impact uimitor cu o investiție minimă, deoarece publicitatea pe rețelele sociale este ieftină în comparație cu alte canale.
 • Ușurința de a segmenta publicul pe care dorim să îl adresăm.
 • Flexibilitate în formatul anunțurilor.
 • Monitorizarea activității noastre prin rapoarte.

Deoarece web-ul este disponibil pentru toată lumea, este obișnuit să existe o mare concurență și atunci când un utilizator nou caută să cumpere produse sau servicii, de obicei caută rețelele sociale ale companiei pentru a ști dacă are o prezență în ele și cunoașteți astfel părerea de la alte persoane care au încercat deja marca. După cum se spune, prima impresie este întotdeauna cea care contează.

Când vine vorba de o companie, brand sau artiști emergenți, este total normal și acceptabil cumpărați adepți sau anumite servicii care vă vor spori impactul pe rețelele de socializare. Aceste servicii sunt de exemplu: adepți, aprecieri, reproduceri pentru videoclipurile dvs., comentarii pozitive ... Dar cum le putem folosi în avantajul nostru?

Dacă vrem cu adevărat să profităm de aceste tipuri de servicii, trebuie să folosim strategii care ne vor face să ne maximizăm impactul, aici le lăsăm pe unele dintre ele, dar există multe metode pe care le puteți crea. Fii creativ și încearcă diferite metode până când o găsești pe cea mai bună pentru buzunar.

 

apariție

Obiectivul principal este de a simula un impact mare, în acest fel vom atrage atenția utilizatorilor și va fi mai ușor să îi facem să ne urmărească (urmați). Apariția unei prezențe mari în rețelele sociale va facilita creșterea contului, deoarece utilizatorii reali tind să urmărească conturile cu mulți adepți.

Urmărire înapoi

Este o strategie bazată pe faptul că mulți dintre utilizatorii pe care îi urmăriți vă urmăresc înapoi, de aceea vă recomandăm să urmăriți zilnic un număr mare de utilizatori.

Poziționarea în RRSS

A avea un număr mare de vizite, adepți, comentarii, aprecieri, retweets ... va ajuta rețelele sociale să ne poziționeze conținutul și să îl arate ca o tendință sau un conținut relevant. În acest fel vom ajunge la mai mulți utilizatori reali interesați de conținutul nostru. Folosind întotdeauna produsele noastre într-un mod echilibrat și natural (nu este firesc să ai 50.000 de fani și 3 aprecieri în fiecare publicație sau 1 milion de vizite într-un videoclip și 20 de aprecieri).

încearcă să vezi

Vă puteți automatiza contul pentru a trimite sute de aprecieri, mesaje private cu îndemnuri ... către diferiți utilizatori care, după ce vă vor vedea mesajele sau aprecierile, vor ajunge la profilul dvs. intrigați.

Sporiți-vă șansele de a găsi un loc de muncă

În prezent există sute de locuri de muncă care necesită un profil de expert în domeniul reţele sociale, știu cum și unde obține mii de adepți în scurt timp poate fi crucial pentru multe start-up-uri.

În conturile emergente, cumpărați adepți sau acest tip de serviciu ne oferă acces la astfel de strategii, deoarece anumite rețele sociale limitează activitatea profilurilor noastre în funcție de urmăritorii pe care îi avem, aici avem mai multe exemple:

 • Nu vom putea folosi „urmărirea” corect dacă avem puțini adepți, deoarece, pe lângă dezechilibrarea raportului de adepți / urmăriți, vom fi limitați de rețeaua socială atunci când vrem să urmărim mulți utilizatori zilnici, deci avem nevoie de un număr mare de adepți de la început.
 • Așa cum următoarele sunt limitate de numărul de adepți, mesajele sau aprecierile private pe care le putem trimite într-o zi (fără a cădea într-o activitate clasificată drept „frauduloasă”) sunt, de asemenea, limitate. Cu cât avem mai mulți adepți, cu atât este mai mare limita de mesaje directe, aprecieri sau favuri zilnice.
 • Adăugarea de comentarii pozitive, aprecieri și vizionări videoclipurilor noastre va ajuta logaritmul rețelei sociale să poziționeze videoclipul în mod natural.

Inutil să spun, cumpărați adepți Este doar un complement, dacă vrem să creștem impactul rețelei noastre sociale, ne va da, fără îndoială, un impuls, dar nu putem ignora conținutul, feedback-ul cu adepții noștri etc.

Ultimele postări pe blogul nostru

Cum să încărcați un GIF pe Instagram

Cum să încărcați un GIF pe Instagram

Instagram este una dintre rețelele de socializare care oferă funcții și integrări din ce în ce mai complete, ceea ce înseamnă că utilizatorii care folosesc platforma sa au la dispoziție un număr mare de moduri diferite de a se exprima cu prietenii și adepții lor. Pentru...

citiți mai mult
Cum să închideți contul Zoom și alte aplicații

Cum să închideți contul Zoom și alte aplicații

Rețelele de socializare, mai ales de la sosirea Facebook-ului, au reprezentat o mare schimbare în viața de zi cu zi a oamenilor, deoarece prin intermediul lor pot întâlni oameni noi sau menține contactul cu prietenii și cunoștințele, pe lângă faptul că pot urmări alte persoane sau ...

citiți mai mult
Cum să știi dacă cineva are Tinder

Cum să știi dacă cineva are Tinder

Serviciile de întâlniri pe internet au devenit o prioritate absolută, iar Tinder este un serviciu care conduce astăzi podiumul. Cu un număr mare de utilizatori și aplicații intuitive, serviciul și-a stabilit poziția de lider în domeniul lucrativ ...

citiți mai mult
Cum să clonezi WhatsApp

Cum să clonezi WhatsApp

Mulți oameni sunt interesați să știe cum să cloneze WhatsApp, astfel încât să îl poată utiliza în același timp pe două dispozitive diferite, pentru care există mai multe opțiuni, de la descărcarea unei aplicații externe la utilizarea ...

citiți mai mult

folosind cookie-uri

Acest site web folosește cookie-uri pentru a avea cea mai bună experiență de utilizare. Dacă continuați navigarea, vă dați consimțământul pentru acceptarea cookie-urilor menționate anterior și pentru acceptarea site-urilor noastre Politica de cookie-uri

în regulă
Notă de cookie-uri