Pse blejnë pasuesit për rrjetet sociale?

Sot, prania social networking është bërë një domosdoshmëri për këdo që dëshiron të ketë një vend në internet, rrjetet sociale janë një nga kanalet reklamuese përdoruesit e më shumë lëvizin së bashku me motorin e kërkimit Google. Pra, duket logjike për të përdorur këto platforma të reklamuar duke pasur parasysh avantazhet që ajo ofron, këto janë disa:

 • Ne mund të ketë një ndikim të mahnitshme me investime minimale, sepse rrjeti reklamat social është e lirë në krahasim me kanalet e tjera.
 • Lehtë për të segmentit audienca që duam të shkojmë.
 • Fleksibiliteti në formatin e reklama.
 • Ndjekja e aktiviteteve tona përmes raporteve.

Që nga web është i arritshëm për të gjithë, është e zakonshme se nuk ka konkurrencë të mjaftueshme dhe kur një përdorues të ri është në kërkim për të blerë produktet ose shërbimet, zakonisht kërkojnë kompanisë social networking për të parë nëse ajo është e pranishme në to dhe kështu dinë mendimin të tjerë të cilët kanë provuar tashmë markë. Siç thonë ata, përshtypjet e para gjithmonë ka rëndësi.

Kur është fjala për një kompani, markë ose artistët në zhvillim kjo është krejtësisht normale dhe e pranueshme blerë pasuesit ose shërbime të caktuara që e bëjnë ndikimin tuaj në rrjetet sociale rritet. Këto shërbime janë për shembull: Friends, pëlqen, pikëpamjet për videot tuaja, komentet pozitive ... por si mund t'i përdorim ato në avantazhin tonë?

Në qoftë se ne duam për të përfituar nga këto shërbime që ne përdorim strategjitë që do të na bëjnë për të maksimizuar ndikimin tonë, ne le të disa prej tyre këtu, por ka shumë, shumë metoda të tilla mund të krijojë. Jini kreativ dhe të provoni metoda të ndryshme për të gjetur më të mirë për xhepin tuaj:

 • pamja: Objektivi kryesor është të stimulohet një ndikim, kështu e quajnë vëmendjen e përdoruesve dhe do të jetë më e lehtë për të marrë ato për të na (follow) ndjekur. Ajo duket një prani të madhe në rrjetet sociale ne lehtësuar rritjen e llogarisë, si përdoruesit aktuale kanë tendencë për të ndjekur llogaritë me shumë ndjekës.
 • Më ndiq: Kjo është një strategji e bazuar në shumë e përdoruesve të ndiqni ju prapa gjurmët, kështu që ne ju rekomandojmë që të ndiqni një shumë të përdoruesve të përditshme.
 • RRSS Pozicionimi: kanë një shumë të godet, pasuesit, komentet, pëlqen, retweets ... ndihmojnë rrjetet sociale pozicionuar përmbajtjen tonë dhe të shfaqet si prirje apo përmbajtje relevante. Kështu arrijmë shumë më tepër përdoruesit aktual të interesuar në përmbajtjen tonë. Gjithmonë duke përdorur produktet tona dhe natyrisht balancuar (jo e natyrshme që të ketë 50.000 ndjekës dhe 3 pëlqime në çdo botim ose 1 milion vizita në një video dhe 20 pëlqime).
 • Tregojnë vetes: Ju mund të Automate llogarinë tuaj për të dërguar qindra pëlqime, mesazhe private me thirrje për veprim ... për përdoruesit e ndryshëm të cilët, pasi duke parë mesazhet e tua apo preferencat vijnë në profilin tuaj intriguar përditshme.

Llogaritë e reja, blerë pasuesit ose këto shërbime na jep akses në strategjive të tilla, dhe se rrjetet sociale disa kufizojnë aktivitetin e profileve tona në varësi të pasuesve kemi, këtu janë disa shembuj:

 • Ne nuk mund të duhet të përdorni "ndjekin-prapa" në qoftë se ne kemi disa ndjekës, sepse, përveç të çekulibroj raportin e pasuesve / rresht, ne do të jetë i kufizuar nga rrjeti social, kur ne duam të ndjekim shumë përdorues të përditshme, kështu që ne kemi nevojë për një numër të madh tifoz që nga fillimi.
 • Ashtu si monitorimi është i kufizuar nga numri i ndjekësve apo pëlqen mesazhe private ju mund të dërgoni në një ditë (pa u kualifikuar si aktivitet "mashtruese") është i kufizuar gjithashtu. Disa tifozë më shumë kemi, limiti i mesazheve të drejtpërdrejta, i pëlqen apo favs përditshme.
 • Ju shtoni komente pozitive, i pëlqen dhe pikëpamjet për videot tona, ndihmojnë logaritmin e social pozicionit të rrjetit Video us natyrshëm.

Eshtë e panevojshme të thuhet, blerja e pasuesit është është vetëm një plotësues, në qoftë se ne të rritur ndikimin e rrjetit tonë social, padyshim na japin një shtytje, por ne nuk mund të injorojë përmbajtjen, reagime nga tifozët tanë, etj

Shërbimet automatike për rrjetet sociale tuaj

Pasuesit auto për Instagram

Pasuesit të marrë çdo javë pa shqetësuese në lidhje me blerjen e

Provoje falas për një javë!

AutoLikes para Facebook

I pëlqen për të marrë në të gjitha botimet e pëlqen pa shqetësuese në lidhje me blerjen e kohës.

Sërën mbërriti brenda disa minutave, është opsioni i preferuar për të gjithë përdoruesit e Facebook më me ndikim.

Auto Likes për Instagram

I pëlqen për të marrë në të gjitha botimet tuaj brenda disa minutave të mundshme!

Çfarë prisni?

Ulje dhe oferta

paketa e produktit me çmime unbeatable, ulje dhe produkte në dispozicion kohë të kufizuar. Çfarë prisni?

Blej Followers Instagram

Blej Instagram Pasuesit e nga 0.79

Auto Followers Instagram

Provoje falas për një javë!

Blej Facebook Fans

Pasuesit dhe i pëlqen të blejë për Fanpage tuaj nga 3,49

Blej Followers Twitter

Blerja e pasuesit për profilin tënd Twitter nga 0.79

Auto Followers Instagram

Provoni atë një javë lirë!

Blej Followers Instagram

Blerë pasuesit Instagram është një nga opsionet më të mira për ata që duan një rritje të shpejtë të tyre, pasi ato profilet me një numër më të madh të pasuesve kanë tendencë për të tërhequr më shumë vëmendjen e të tjerëve të cilët do të bëhen pasuesit në kërkim të botimeve interesante .

Blej Followers Twitter

Blerë pasuesit e Twitter është një shërbim shumë e rekomanduar për nevojën për të rritur shpejt dhe efektivisht pasuesit, ose për arsye personale ose për arsye profesionale.

Blej Youtube Subscribers

Blej abonentë Youtube është një procedurë shumë e zakonshme në mesin e të YouTube, menaxherët e marketingut të markave të mëdha dhe më të famshme siç është treguar se si rezultat shumë pasuesit aktive janë arritur.

Pëlqime automatike dhe Views

Likes shtuar çdo botim të ri, pavarësisht se sa foto pas, nuk ka kufij

Përse ne?

çmime të ulëta

Nëse jeni duke kërkuar për shërbime të lira fushatës reklamuese të sigurojë adaptueshëm për kërkesën tuaj. Ne reduktojë dobi tonë për të mbajtur çmime më të ulët

Garanci 30 ditë

Plotësoj të ofrojë shërbimin e ofruar në rast të humbjes, gjatë 30 ditëve pas marrjes së pagesës, me kusht që ajo të mos keqpërdoret nga ana e përdoruesit.

siguri

Ne nuk do të shesë ose shpërndajë informacionin e dhënë nga përdoruesit tanë. Ne kemi një sistem të dhënat e encryption (SSL) për të mbrojtur identitetin tuaj

klient

Ne ofrojmë një shërbim të shpejtë, profesional dhe të cilësisë për klientët tanë me email, telefon dhe mbështetje Whatsapp. Ne jemi në dispozicionin tuaj për çdo pyetje. Ne të përgjigjen për çdo pyetje në një maksimum prej 24 orësh.

Dëshmi

Pas një kërkimi të gjatë për një ofrues që ofron shërbim cilësor dhe të shpejtë, i prirur për Creapublicidadonline.com, në sajë të udhëzimeve dhe këshillave të tyre tani unë kemi shumë klientë të interesuar në biznesin tim. Blej ndjekësit është një zgjedhje shumë e mirë. Faleminderit, punë shumë të mirë.

Pedro Almeida

HR Solutions, Spain

Shumë të kënaqur me punën e tyre, të vazhdojë të punojë për një kohë të gjatë, një trajtim profesional dhe serioz.

FACPSI

Empresa, Mexico

Bleva Followers Instagram dhe në sajë të punës pabesueshme e kësaj faqe interneti të fitojnë famë e mori në rrjetet sociale, tani thirrni për një shumë e vendeve të punës. Unë kam rekomanduar për shumë nga kontaktet e mia, Përshëndetje dhe falë.

kiara Fdz

Aktorja, Colombia

duke përdorur cookies

Ky web site përdor cookies për ju të keni përvojën më të mirë të përdoruesit. Nëse ju vazhdoni të shfletoni ju jeni duke i dhënë miratimin tuaj për pranimin e cookies lartpërmendura dhe pranimin e tona Politika cookies

në rregull
Cookies Aviso

A doni një kupon 25 €?

Kontrolloni mail (promovime Gmail dosje)